Egy kis reklám...

Reklám telefon

Mi ez a blog?

Spórolj pénzt, időt, energiát... és egy "mi lett volna ha" kezdetű mondatoktól hemzsegő életet...

Friss topikok

Szarjuk le meglévő ügyfeleinket és szerezzünk újakat...

2007.10.11. 15:54 | tenno | 2 komment

Címkék: internet bank biztosító

Legalábbis a címben megfogalmazott stratégiával találkozom nap mint nap, legyen az telefontársaság, internetszolgáltató, kábel-tv szolgáltató, stb. Pedig az én gondolkodásom szerint a lényeg az lenne, hogy ha már sikerült egy fogyasztót ügyfelünkké tennünk, akkor azt lehetőleg tartsuk is meg, hiszen könnyebb egy ügyfelet megtartani, mint egy újat szerezni. A megtartásnak több módja is lehet, egy a lényeg: az ügyfél elégedett legyen. Ehhez képest, pont azt tapasztalom, hogy szarnak a meglévő fogyasztóra. Jó példa erre az internet előfizetés, ahol is ha már előfizető vagy drágábban tudod használni ugyanazt a szolgáltatást, mint egy új ügyfél. Külföldön, ha le akarsz mondani egy szolgáltatást, olyan ajánlatot tesznek eléd, amire valószínűleg nem tudsz nemet mondani, csak ne hagyd el őket. Nálunk ez úgy megy, hogy miután letöltöttél már több évet egy szolgáltatónál, közlik, hogy az alacsonyabb ár csak az új ügyfelekre vonatkozik.

Van pozitív tapasztalatotok is? Nekem nem sok...

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolj.blog.hu/api/trackback/id/tr79193454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigo 2007.10.15. 10:46:39

Ez már nekem is feltűnt. Konkértan a UPC-nél. De valamelyik nap láttam egy reklámot, ahol a hűséget jutalmazzák. Csak arra nem emlékszem, hogy minek a reklámja volt.

Beradan 2008.05.18. 23:00:10

Nem csak az UPC-nél van így, nekem EmitelNetes volt, (most vette át a Matáv azaz MT, a területüket, vagyis inkább vissza, mert előbb drágán eladták nekik), 7000 ft felet fizetek havonta, az új belépők pedig 3000 ft alatt. Még jó, hogy kb. 4 hónapom van a szerződésből hátra.
süti beállítások módosítása