Egy kis reklám...

Reklám telefon

Mi ez a blog?

Spórolj pénzt, időt, energiát... és egy "mi lett volna ha" kezdetű mondatoktól hemzsegő életet...

Friss topikok

Magyarországi banki helyzet...

2007.10.12. 08:34 | tenno | 1 komment

Címkék: bank

Megmondom őszintén a tapasztalatim alapján siralmasnak - bár egyre javulónak - tartom a banki helyzetet Magyarországon. Ez egyrészt a törvényi szabályozásnak is köszönhető, melyek megengedik az Ügyfél teljes mértékű kizsigerelését és a hatalmas profit termelését. Nálunk a fogyasztói hitelek kamatai messze nincsenek arányban a betétek banki kamataival, nálunk gyakran fizetned kell, hogy a saját pénzedhez juss, amit addig a bank kénye kedve szerint használt, a tranzakciós díjak szintén irreálisan magasak, mindezek mellett meg árgus szemmel figyelnem kell, hogy mit csesznek el az ügyintézök és mehetek reklamálni, hogy írják jóvá a tévedésüket. Sajnos nem ritka, hogy én, mint ügyfél jobban ismerem az ő kondíciós listájukat, és bizony gyakran az ügyintézőtől függ, hogy mennyire problémás egy-egy ügylet elintézése...

Én legalábbis így látom, cáfoljátok (vagy erősítsetek meg), mert azért jó lenne pozitívumot is hallani.

 

 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolj.blog.hu/api/trackback/id/tr55194027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigo 2007.10.15. 15:20:17

Tényleg pofátlnaság, amit a bankok művelhetnek Magyarországon. Engem az akaszt ki nagyon, hogy alig lehet olyan megtakarítási formát találni, ahol a pénzem legalább az inflációval tartja a lépést. A másik ez a sok bizbasz, amit levonogatnak: éves kártyadíj, havi számlavezetési, smsdíj, tranzakciós díj, stb.
süti beállítások módosítása