Egy kis reklám...

Reklám telefon

Mi ez a blog?

Spórolj pénzt, időt, energiát... és egy "mi lett volna ha" kezdetű mondatoktól hemzsegő életet...

Friss topikok

Szolgáltató: fenyegetőzzünk ügyvéddel és tuti fizet!

2007.10.08. 10:00 | tenno | Szólj hozzá!

Címkék: internet fenyegetőzés

A kezdet: Előfizettem egy ADSL szolgáltatásra, illetve mégsem...

Az eset: ... hogy miért nem az most lényegtelen, annyi a lényeg, hogy a Szolgáltató úgy értelmezte, hogy én megrendeltem az internethozzáférést, egyből már aktiválta is és naná, hogy egyből küldte a csekket!! Ilyenkor mit tesz az állampolgár... hát megpróbálja tisztázni a helyzetet: telefon az ügyfélszolgálatnak (1), levél a cégnek (1), ismét telefon (2), ismét levél (2), ismét telefon (3)... és egyszerűen nem tudtam elintézni semmit, mert az ügyfélszolgálatosok semmit se tudtak (majd utánanézünk), leveleimre meg semmi válasz... azaz 2 hónap után mégiscsak: ÜGYVÉDI FELSZÓLÍTÁS!!!! Ha nem fizetem ki a tartozásomat bíróságon keresztül érvényesítik a követelésüket. Mondom mi van??????? Van egy vitás kérdés, amit én folyamatosan próbálok megoldani, próbálok beszélni velük, erre ők szarnak a fejemre, meg se vizsgálják a problémát, hanem egyből ügyvéddel, meg perrel, meg perköltséggel fenyegetőznek. És hogy miért? Mert nekik ez így egyszerűbb: megbíznak egy ügyvédi irodát, akik a vitás esetekben automatikusan küldik ki a felszólító leveleket (nem vizsgálják meg a kérdést!!!!), a "kedves" ügyfél jól összeszarjamagát és fizet. De továbbmegyek, ha nem fizet még akkor is elviszik a bíróságra az ügyet, ha tudják, hogy nincs igazuk, ugyanis ilyen kis piti ügyek pont alkalmasak egy kezdő ügyvédnek, hogy beletanuljanak a dolgokba. És ne gondoljátok, hogy tutira elvesztik... nem - nem!! Ez Magyarország...:-(( és ha elvesztik akkor mi van? Egy piti kis ügy piti költségekkel az iroda méretéhez képest.

A végeredmény: Egyrészt, egy ügyvéd ismerősőm segítségével írtam egy válaszlevelet, ami teljesen magánlevél volt, de sütött belőle a hozzáértés. Másrészt az ismerősöm - mint ügyvéd - felhívta az ügyvédi irodát, hogy ugye tudják, hogy nincs igazuk és értelmetlen perre vinni a dolgot. Azóta se kép - se hang... Ja de mégis: kaptam egy számlakivonatot, ahol az szerepel, hogy befizettem a kérdéses összeget...

· 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolj.blog.hu/api/trackback/id/tr32189827

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sigue leyendo esto 2018.02.23. 13:18:43

Kertész Imre: Auschwitz megismétlődhet - KönyvesBlog

Trackback: Fuente de este artículo 2018.02.08. 15:25:34

Megnyitott a Budavári Sörfeszt, irány sörözni! - Sörtúra

Trackback: cuentos populares infantiles cortos para niños 2018.01.29. 18:14:23

A new limited edition CD on preorder - tangerinedream.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása