Egy kis reklám...

Reklám telefon

Mi ez a blog?

Spórolj pénzt, időt, energiát... és egy "mi lett volna ha" kezdetű mondatoktól hemzsegő életet...

Friss topikok

Visszatértem...!!! :-))) és egy kis mélyhűtés

2008.07.08. 10:59 | tenno | Szólj hozzá!

Címkék: élelmiszer fenyegetőzés

Igazából nem is tudom, miért voltam távol, azaz még is, de nem érdekes...

Mostantól teljesen nyílttá teszem magam számára a blogot, azaz bármiről írni fogok ami eszembe jut, de ha találkozom a Fogyasztókat érintő tapasztalatokkal azt nem hagyom ki! :-)

Itt van már is egy:

Gondolom, sokan vásárolnak mélyhűtött termékeket. Nos, ha ezt egy nyitott tetejű hűtőládából akarjuk megoldani, akkor figyelmesek lehetük egy csikocskára, ami a láda oldalán fut körbe és azt hivatott jelezni, hogy meddig lehet a ládát hűtött termékekkel megpakolni - ÉS NEM VÉLETLENÜL!!!! Hát persze, hogy nem!!! A ládát gyártó cég, akkor szavatolja, hogy az áru nem lépi túl az előírt hőmérsékletet, ha azokat maximum a vonal magasságáig pakolják. Nos, kíváncsi lennék a tapasztalatokra...

Egyik kedvenc barátom nem szokta ezeket szó nélkül hagyni! Rögvest kiadja magát egy szolgálaton kívüli ÁNTSZ alkalmazottnak :-) és hív egy dolgozót. És bizony - bizony... tízből tízszer ki is pakolják a ládát!!! Egy árva szó nélkül!!! :-)))

De miért kell ezért külön szólni??

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolj.blog.hu/api/trackback/id/tr26558489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása